Programació

maig

clicar imatges per mes info


Marcelo (Marcelo Subiotto), un home d’uns 50 anys, ha dedicat la seva vida a l’ensenyament de Filosofia a la Facultat de Filosofia i Lletres. Quan el cap de Càtedra, mentor i company d’aventures del pensament mor inesperadament, Marcelo assumeix que heretarà la titularitat de la Càtedra que ha quedat vacant. El que no s’imagina és que Rafael Sujarchuk (Leonardo Sbaraglia), un col·lega brillant i seductor, tornarà des d’Alemanya per disputar el lloc vacant. Comença llavors una batalla sense caserna entre dos professors extremadament oposats als seus estils i pedagogies.

Director: María Alché, Benjamín Naishtat
Actors: Marcelo Subiotto, Leonardo Sbaraglia, Julieta Zylberberg, Mara Bestelli, Alejandra Flechner,

divendres 17 – Cine Club – 21.30 VOSE


En Garfield, un gat casolà mandrós i sarcàstic que odia els dilluns i adora la lasanya, es retroba inesperadament amb el seu pare: un gat de carrer del qual feia molt de temps que no sabia res. Aquesta trobada el durà a abandonar la vida regalada a què està acostumat i a viure una aventura salvatge al món exterior acompanyat del gos Odie: el seu amic fidel.

Director: Mark Dindal
Actors: Animació

dissabte 18 – 17.00 CAT
diumenge 19– 17.00 CAT

Anys 50. Villar del Río és un petit i tranquil poble on mai passa res. Tot i això, el mateix dia que arriben la cantant folklòrica Carmen Vargas i el seu representant, l’alcalde (Pepe Isbert) rep la notícia de la imminent visita d’un comitè del Pla Marshall (projecte econòmic americà per a la reconstrucció d’Europa). La novetat provoca un gran enrenou entre la gent, que es disposa a oferir als americans una rebuda molt especial.

Director: Luis García Berlanga
Actors: Lolita Sevilla, Manolo Morán, José Isbert, Alberto Romero, Elvira Quintillá, Luis Pérez de León…

dissabte 18 – 19.00 Taquilla inversa (Jornades Memòria Històrica)

Lou, la directora solitària d’un gimnàs, s’enamora perdudament de Jackie, una ambiciosa fisicoculturista que es dirigeix a Las Vegas a la recerca del seu somni. Però el seu amor encén la violència, arrossegant-les profundament a la xarxa de la família criminal de Lou.

Director: Rose Glass
Actors: Kristen Stewart, Katy O’Brian, Ed Harris, Anna Baryshnikov, Dave Franco, Jena Malone

dissabte 18 – 21.30 VOSE
diumenge 19 – 19.00
dilluns 20 – 21.30

Tots tenim una quimera, una cosa que volem fer, tenir, però que mai no trobem. Per a la banda de “tombaroli”, els lladres d’antigues tombes i de jaciments arqueològics, la Quimera és somiar deixar de treballar i fer-se rics sense esforç. Per a Arthur, la Quimera s’assembla a Benjamina, la dona a qui va perdre. Per tal de trobar-la, Arthur s’enfrontarà a allò invisible, indagarà per tot arreu, penetrarà a la terra decidit a trobar la porta que porta al Més enllà que parlen els mites. En el seu agosarat recorregut entre vius i morts, boscos i ciutats, festes i soledats, els destins dels personatges es creuen, tots a la recerca de la seva Quimera.

Director: Alice Rohrwacher
Actors: Josh O’Connor, Carol Duarte, Vincenzo Nemolato, Isabella Rossellini, Alba Rohrwacher

divendres 24 – 21.30 VOSE
dissabte 25 – 19.00 / 21.30
diumenge 26 – 19.00
dilluns 27 – 21.30

La selva amazònica on ha crescut Emma li ha proporcionat una amistat única, la que manté amb Hope, una jaguar que ella mateixa va trobar sent tan sols una cria. Un esdeveniment tràgic fa que Emma s’hagi de traslladar a la ciutat de Nova York i deixar enrere Hope. Els anys passen, però l’Emma no deixa de somiar tornar a la selva i estar amb la seva amiga. Amb 14 anys, feta una urbanita, l’Emma descobreix que el poble de la seva infància viu sota l’amenaça de traficants d’animals i decideix que ha de tornar a l’Amazònia amb la seva estimada jaguar. Un pla desgavellat del qual Anja, la seva excèntrica i encantadora professora de Biologia, intenta dissuadir-la sense èxit. Al costat d’Anja, Emma s’embarca en un viatge emocionant per reunir-se amb Hope i salvar-la d’aquells que busquen destruir la selva i la seva fauna salvatge.

Director: Gilles de Maistre
Actors: Lumi Pollack, Emily Bett Rickards, Wayne Charles Baker

dissabte 25 – 17.00 – CAT
diumenge 26 – 17.00 – CAT

És primavera i tota la família està esvalotada per l’imminent compromís de la estimada filla gran, Marcella, que, per part seva, només espera casar-se ràpidament amb un simpàtic noi de classe mitjana, Giulio, i alliberar-se per fi d’aquesta incòmoda família.

Director: Paola Cortellesi
Actors: Paola Cortellesi, Valerio Mastandrea, Romana Maggiora Vergano, Emanuela Fanelli,

divendres 31 Cine Club – 21.30 VOSE
dilluns 3 – 21.30

juny

clicar imatges per mes info

Shenxiu, una nena abandonada per la seva mare quan era petita, s’embarca en un creuer familiar per vacances. Una nit, seguint una crida procedent del mar, acaba en un elegant restaurant ubicat en un antic submarí.

Director: Tian Xiao Peng
Actors: Animació

dissabte 8 – 17.00 – CAT
diumenge 9 – 17.00 – CAT

Lola gaudeix d’una vida feliç amb la seva parella, Bruno, fins que un embaràs inesperat revoluciona tots els plans. Tot i que la Lola sempre ha tingut clar que això de ser mare no hi va, ara se sent qüestionada per les expectatives socials i s’enfronta als seus temors interns. Durant els tres dies que han d’esperar fins que arribi la cita a la clínica, la Lola s’acosta a les amigues i la família amb la intenció de reafirmar la decisió. Bruno tampoc no s’havia imaginat mai com a pare. Fins ara.

Director: Liliana Torres Expósito
Actors: Enric Auquer; Ruth Llopis; Maria Rodríguez Soto

dissabte 8 – 19.00/ 21.30 – CAT
diumenge 9 – 19.00 – CAT
dilluns 10 – 21.30 – CAT