Programació

Programació

Octubre 2021

clicar imatges per mes info

Homes de Fum és un llargmetratge documental -reeditat vint anys després- que posa en valor la feina dels vells carboners de les Gavarres, que per primer i única vegada a la història van fer 3.000 km fins a la regió sueca de Glavëborg en un intercanvi cultural l’any 2001

dissabte 23 – 19:00

Pedro Almodóvar torna a Mares paral·leles a explicar una història de dones. La pel·lícula explica la història de Janis i Ana, dues dones que es coneixen a l’hospital quan van a donar a llum en el mateix moment. Una és una dona de mitjana edat que no es penedeix de portar al seu fill al món, l’altra és una adolescent menjada pels dubtes i el penediment. Les dues es van quedar embarassades de forma accidental i creen un vincle molt estret a l’hospital que l’atzar s’encarregarà de desenvolupar i complicar d’una manera rotund.

Direcció: Pedro Almodóvar
Penélope Cruz, Aitana Sánchez-Gijón, Israel Elejalde, Milena Smit, Rossy de Palma…

divendres 22 – 21:30
dissabte 23 – 16:50 / 21:30
diumenge 24 -17:00 / 19:15
dilluns 25 – 21:30

Una transgressora aproximació a la vida real d’una monja italiana de segle XVII. Magistral  obra de Paul Verhoeven, és una bomba d’incorrecció i transgressió. Genial faula sobre la mentida i el poder.

Direcció: Paul Verhoeven
Virginie Efira, Lambert Wilson, Daphne Patakia…

Divendres 29 cine club – 21:30 (V.O.S.E.)

Estiu de 1978. Ignacio Cañas és un estudiant de 17 anys introvertit i una mica inadaptat que viu a Girona. Quan conèix al Zarco i la Tere, dos joves delinqüents del barri xinès de la ciutat, es veu immers en una cursa de furts, robatoris i atracaments. És la història en la qual Nacho es fa gran, creuant la línia que hi ha entre el bé i el mal, entre la justícia i la injustícia.

Lloable adaptació de la novel·la homònima de Javier Cercas. Escenes filmades a Girona i també a l’Estartit.

Direcció: Daniel Monzón
Pep Tosar , Marcos Ruiz , Begoña Vargas , Chechu Salgado…

dissabte 30 – 19:00
diumenge 31 – 19:00
dilluns 1 -19:00

Localització: