Programació

setembre

clicar imatges per mes info

Giovanni (Nanni Moretti) un conegut cineasta italià, es prepara per a rodar la seva nova pel·lícula. Però entre la seva parella en crisi, el seu productor francès a la vora de la fallida i la seva filla que no li fa cas, tot s’ha posat en contra seva! Sempre en el límit, Giovanni haurà de replantejar-se la seva manera de fer les coses, si vol conduir a tot el seu petit món cap a un futur brillant.

Director: Nanni Moretti
Actors: Nanni Moretti, Margherita Buy, Mathieu Amalric, Silvio Orlando, Barbora Bobulova

divendres 29 – cine club – 22:00 – (V.O.S.E.)
dissabte 30 – 17:00 – (V.O.S.E.)
diumenge 1 – 17:00

octubre

clicar imatges per mes info

Director: Nanni Moretti
Actors: Nanni Moretti, Margherita Buy, Mathieu Amalric, Silvio Orlando, Barbora Bobulova

divendres 29 – cine club – 22:00 – (V.O.S.E.)
dissabte 30 – 17:00 – (V.O.S.E.)
diumenge 1 – 17:00

La justícia restaurativa ofereix a víctimes i agressors l’oportunitat de dialogar en un entorn segur, sota la supervisió de professionals i voluntaris. Nassim, Thomas i Issa, sentenciats per robatoris amb violència, es veuen les cares amb Grégoire, Nawelle i Sabine, víctimes d’aquest mateix delicte. Entretant, la jove Chloé, víctima de violació, ha de retrobar-se amb el seu passat. Pel camí, tots ells experimenten la ira i l’esperança, el silenci i la paraula, les aliances i les ruptures. La confiança recobrada. I, al final del camí, potser, la reparació de l’ànima

Director: Jeanne Herry
Actors: Denis Podalydès, Miou-Miou, Gilles Lellouche, Adèle Exarchopoulos, Leïla Bekhti

dissabte 30 – 19:00 / 21:30
diumenge 1 –  19:00
dilluns 2 – 21:30

Fanny (Lou de Laâge) i Jean (Melvil Poupaud) tenen tots els ingredients d’una parella ideal: gaudeixen de l’èxit professional, viuen en un pis preciós d’un dels millors barris de París i semblen estar tan enamorats com el primer dia. Però, quan la Fanny es troba per casualitat amb un antic company de l’escola l’Alain (Niels Schneider), se sent atreta pels seu encants immediatament. Aviat tornaran a veure’s i la seva relació esdevindrà cada vegada més intima.

Director: Woody Allen
Actors: Philippe Uchan, Lou de Laâge, Grégory Gadebois, Guillaume de Tonquedec, Melvil Poupaud

divendres 6 – 21:30 – (V.O.S.E.)
dissabte 7 – 19:00 / 21:30
diumenge 8 17:00 / 19:00
dilluns 9 – 21:30

Després de la Segona Guerra Mundial, Harry Haft és un boxador que va lluitar contra els seus companys en els camps de concentració per a sobreviure. Turmentat pels records i la culpa, intenta utilitzar les baralles d’alt nivell contra llegendes de la boxa com Rocky Marcià per a tornar a trobar al seu primer amor

Barry Levinson és el director d’aquest interessant film. Levinson ha dirigit grans pel·lícules plenes de carisma entre les quals es poden destacar: Good Morning Vietnam, Rain man, Sleepers. El millor, La cortina de fum. Ara fa reflexió sobre el pes de la memòria i la seva translació pràctica a la pantalla. No us la perdeu.

Director: Barry Levinson
Actors: Ben Foster, Billy Magnussen, Vicky Krieps

dimecres 11 – 21:30 VOSE
dijous 12 – 19:00

En un País Basc postapocalíptic, dos germans parteixen en una missió a Mart. Txomin, un arqueòleg basc a l’atur, rep l’encàrrec d’un peritatge a Mart. Amb el seu germà Gene al volant, parteixen d’Eibar en una aventura pel nord d’Espanya. La fràgil salut de Gene i una boira tòxica que apareix misteriosament, els fan desviar del camí i anar a la seva germana Mila.

Director: Amat Vallmajor del Pozo
Actors: Txomin del Pozo, Gerardo del Pozo, Mila del Pozo

divendres 13 – cine club – 21:30 – (V.O.S.E.)

Quan un meteorit màgic s’estavella en Ciutat Aventura, els cadells de la Patrulla Canina aconsegueixen uns superpoders que els transformen en Els PODEROSOS CADELLS! Per a Skye, la més petita de l’equip, els seus nous poders són un somni fet realitat. Però les coses es compliquen quan Humdinger, l’arxienemic dels cadells que acaba d’escapolir-se de la presó, s’uneix a Victoria Vance, una desballestada científica obsessionada amb els meteorits, i formen una aliança per a robar els superpoders i convertir-se en supermalvats. Amb el destí de Ciutat Aventura al caient de l’abisme, els Poderosos Cadells hauran de detenir als supermalvats abans que sigui massa tarda, i Skye descobrirà que fins a la més petita de l’equip pot ser la que determini el resultat.

Director: Cal Brunker
Actors: Animació

dissabte 14 – 17:00
diumenge 15 – 17:00

Maruja i el seu espòs Manolo es van veure obligats a escapar d’Espanya després de la guerra civil, viuen a París des de llavors, però mai han aconseguit deixar enrere el seu passat i els motius que els van portar a exiliar-se. Treballen com a servei per a un ambaixador estatunidenc i la seva família: els Jolis. La Sra. Jolis i el Sr. Jolis estan aclaparats per totes les reunions socials que tenen, per la qual cosa el seu fill Alan, pràcticament ha estat criat per Maruja i Manolo. Enguany, Maruja descobreix que podria ser el seu últim estiu, alguna cosa que l’encoratjarà a confrontar el seu passat i tornar als seus orígens en un viatge a Espanya on haurà d’assegurar-se que Alan creixerà per a ser un bon home. En fer-ho, Manolo serà desafiat pels secrets que el seu matrimoni va aconseguir enterrar fa molt temps. Podran tornar d’aquest viatge més forts o els seus secrets destruirien a aquesta família poc convencional?

Director: Carol Polakoff
Actors: Carmen Machi, Karra Elejalde, Sara Sanz

dissabte 14 – 19:00 / 21:30
diumenge 15 – 19:00
dilluns 16 – 21:30

Decidit a trobar la seva filla desapareguda, el detectiu Danny Rourke (Ben Affleck) es veu immers en un laberint mentre investiga una sèrie d’assalts a bancs que desafien la realitat i que el faran qüestionar tot i tots els que l’envolten. Amb l’ajuda de Diana Cruz, una vident superdotada, Rourke persegueix i, alhora, és perseguit per un espectre letal, l’únic home que creu que té la clau per trobar la seva filla. Però acabarà descobrint molt més del que s’esperava.

Director: Robert Rodriguez
Actors: Ben Affleck, Alice Braga, JD Pardo

divendres 20 – 21:30 – (V.O.S.E)
dissabte 21 – 19:00 / 21:30
diumenge 22 – 19:00
dilluns 23 – 21:30

Halim porta molt de temps casat amb Mina, amb qui regenta una botiga tradicional de caftans a la medina de Salé, una de les més antigues del Marroc. La parella viu des de sempre amb un secret que Halim ha après a amagar, però la malaltia de Mina i l’arribada a la botiga d’un jove aprenent amenacen de pertorbar aquest equilibri. Units per l’amor, cadascú intentarà ajudar l’altre a enfrontar-se a les pors.

Director: Maryam Touzani
Actors: Saleh Bakri, Lubna Azabal

Divendres 27 – Cine Club – 21:30 – VOSE