Programació

abril

clicar imatges per mes info

El 1969, Pierre Goldman, un intel·lectual d’esquerres francès, és detingut per tres atracaments comesos a París. De rebot, se l’acusa d’un altre robatori, una farmàcia, que va posar fi a la vida de dues dones. Goldman reconeix els tres primers cops, però no la seva participació en el sagnant atracament de la farmàcia. Recolzat per amplis sectors de l’esquerra francesa, el judici de Pierre Goldman provoca àmplies passions i un enorme interès mediàtic.

Director: Cédric Kahn
Actors: Arieh Worthalter, Arthur Harari, Stéphan Guérin-Tillié..

Dissabte 20 – 19.00
Diumenge 21 – 19.00
Dilluns 22 – 21.30

Stella creix a Berlín durant el govern del règim nazi. Somia amb una carrera com a cantant de jazz, malgrat totes les mesures repressives que l’obliguen a amagar-se amb els pares el 1944, la seva vida es converteix en una tragèdia culpable.

Director: Kilian Riedhof
Actors: Paula Beer, Lukas Miko, Katja Riemann, Jannis Niewöhner, Damian Hardung, Joshua Seelenbinder,

Divendres 26 – 21.30 VOSE
Dissabte 27 – 19.00
Diumenge 28 – 19.00

Colombo treballa en un garatge 24 hores i complementa el seu miserable sou traficant amb marihuana. Mario, un paio peculiar i aficionat a les aus, que apareix inesperadament al garatge, el contracta de xofer per anar a la Costa Brava a veure grues. Però en arribar al seu destí, li explica que les aus han variat el rumb migratori cap al delta del Danubi, a Romania. Mario necessita arribar-hi. I Colombo necessita els diners. Ocultant els seus veritables motius, emprenen un viatge que els portarà a conèixer-se millor i enfrontar-se a ells mateixos.

Director: Pau Durà
Actors: Javier Gutiérrez Mario, Luis Zahera Elisabetta, Teresa Saponangelo

Dissabte 27 – 21.30
Diumenge 28 – 17.00
Dilluns 29 – 21.30